RV 00 Camper 300x180
De voorbereiding

Omstreeks december 2002 stelde
mijn dochter voor om samen een
buitenlandse reis te gaan maken.
Ik mocht zeggen waarheen.

Tja ......  Ze had natuurlijk verwacht dat ik zou zeggen een een weekje Engeland of Noorwegen; maar ik zei, OK .. .als we gaan .. .dan wil ik naar Nieuw Zeeland. Dat was wel even schrikken, maar het leek haar ook wel wat, dus werd afgesproken om 4 weken samen met een camper door Nieuw Zeeland te gaan reizen.
Vanaf dat moment waren we druk bezig met de planning. RV 00 Camper 330x225Het internet afzoeken naar reële mogelijkheden qua afstanden en ook naar dingen om te gaan doen. Want alles wat ik gezien had kon ik niet herleiden naar waar het was en hoever ik er voor zou moeten rijden. Dus de grote voorbereiding was begonnen en de vlucht met Malaysian Airways werd geboekt. 
Daarnaast werd veel informatie ingewonnen bij bekenden die er al geweest waren zoals Maurice Bekkema en anderen . Ook door hun inbreng onstond er een 4-weekse reis die ons langs prachtige plekjes zou brengen. 
Hieronder volgt een reisverslag, gedeeltelijk al tijdens de trip geschreven voor de familie en achterblijvers en in 2004 gecompleteerd voor de MSN-Site van toen.
Nu ik mijn eigen site heb is dit reisverslag gecompleteerd met vele kleine foto's om het nog mooier en leesbaarder te maken.

Veel plezier
Jaap 

RV 00 Torrent Bay 640x245

Logo Jaap

Ga naar boven