De 2011 voorbereiding

Dolgraag wilde ik mijn passie
 
voor Nieuw Zeeland  
 
delen met Karin,
mijn nieuwe levenspartner

 De voorbereiding van 2011

Door al de goede en mooie herinneringen van de reizen uit 2003 en 2008 en mijn passie voor dit schitterende land wilde ik dolgraag al het moois aan mijn nieuwe levenspartner Karin laten zien. Ook Karin was meer dan benieuwd waarom dit land mij zo bezig hield, hoewel de foto's en activiteiten van mijn eerdere reizen haar natuurlijk al wel een idee hadden gegeven. We waren er dan ook al gauw uit dat we dit als een soort "honeymoon" samen zouden gaan ervaren.

 De ervaringen van de eerste twee reizen waren uiteraard van nut om ook nu weer tot een uitgebalanceerde reis te kunnen komen. Ik besloot om het mooie Zuideiland weer in de volgorde van 2003 te gaan doen. Een volgorde die ik prettiger vond dan de volgorde van de 2008 trip over het Zuideiland.

Dit keer werd ook gepland om noordelijk van Auckland de Bay Of Islands weer te gaan bezoeken. Daar waar mogelijk dacht Karin mee over de activiteiten om te gaan doen.

Dit keer werd er een grote camper gehuurd van ruim 7 meter bij Apollo Campers. Een met douche en toilet en een keuken met gaskookplaat, oven en magnetron. een toilet in een camper vind ik echt noodzakelijk; Pas dan ben je echt vrij om te gaan en staan waar je wilt. Apollo Campers verhuurt nieuwe tot redelijk nieuwe campers en die rijden als een luxe wagen. Je komt daardoor dan ook overal relaxt aan.

Op onderstaande pagina''s kun je per dag lezen wat we gedaan hebben. Als je met de muis op de foto gaat staan en klikt opent zich een nieuw venster met die kleine foto op een groter formaat. Daarnaast zijn er korte videofragmenten bijgevoegd die ook via een link naar You Tube in een extra venster een kort filmpje tonen dat door onszelf gemaakt is. Na bekijken van de foto of video klik je dat venster dicht en je bent weer terug in het reisverslag.

Wij wensen jullie veel lees- en kijkplezier.

 Jaap en Karin

Logo Jaap

Ga naar boven