NIEUW ZEELAND 2003

15 NOVEMBER - 12 DECEMBER 2003

 

Jaap en Sonja Postma, vader en dochter zijn van 15 november t/m 11 december 2003 op reis naar Nieuw Zeeland geweest. Met een Camper werd zowel het Noord- als het Zuideiland bezocht.  In totaal hebben we 1150 digitale foto's gemaakt en 7 uren video. Met de camper hebben we 5247 km afgelegd.

Er zijn indertijd vanuit NZ een 100-tal foto's geplaatst voor familie en bekenden zodat ze onze reis konden volgen.
Bij terugkomst bleek dat er veel meer mensen onze reis hadden gevolgd en van de mooie foto's hadden genoten dan wij gedacht en verwacht hadden. Reden waarom er daarna nog fotoseries per activiteit met commentaar zijn geplaatst, waardoor het totaal aantal foto's toen op bijna op 400 kwam.


RV 06 Picton1 640x245


Ruim 1 jaar na terugkomst was een compleet reisverslag met een beschrijving van de activiteiten per dag toegevoegd en waren links toegevoegd, zoals: Links Activiteiten, Holiday Parks, Links Prive, Business Links NZ en National Parks. Daarnaast werd de site op Groups MSN openbaar gemaakt, zodat iedereen er een blik op kon werpen. Ook welkomstteksten in het Engels en in het Duits werden bijgevoegd en een aantal fotopagina's werden van korte Engelse beschrijvingen voorzien.

In oktober 2008 werd bekend dat Groups MSN ging stoppen; Om die reden heb ik nu begin 2009 een eigen domain gekocht en daarop is deze site ingericht, zodat alle indertijd verzamelde informatie niet verloren zou gaan. De site werd onder Joomla gebouwd door mijn collega Henri Visser. Inmiddels is hij al mooier en kompleter geworden dan de oude MSN-site. Het reisverslag van 2003 is nu volledig voorzien van vele kleine foto's van die betreffende dag en daardoor nog beter leesbaar geworden. De slideshows die gelinkt staan naar FLIKCR geven een kleine 500 foto's en zijn in dagactiviteiten onderverdeeld.

 

NZ Reisverslag 1 NZ Slideshow 1

 

Jaap Postma

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.